Fit / Food

LOCO FOR FOCO

Vorige week liep ik een, voor mij, nieuwe kokoswater tegen het lijf. Het was liefde op het eerste gezicht! Meteen heb ik er drie ingeslagen en ben ik ze gaan proeven.

LOCO FOR FOCO

Ik drink nu al een tijdje kokoswater maar het begint me eerlijk gezegd een beetje te vervelen. Daarom was ik erg benieuwd naar deze nieuwe variant. Ik heb de smaken lychee, granaatappel en guava geproefd. Stuk voor stuk vind ik ze lekker. Met granaatappel als mijn favoriet!

WHAT’S IN IT FOR ME?

FOCO 100% puur kokoswater is een natuurlijke en verfrissende drank gemaakt van groene kokosnoten uit Zuidoost-Azië. Dit drankje zit vol met vitaminen, mineralen, aminozuren en voedingszuren. Doordat kokoswater dezelfde PH-waarde heeft als ons bloed wordt het snel opgenomen in ons lichaam. Ook is het een ideale drank tijdens en na het sporten omdat het de vochtbalans herstelt na inspanning. Super gezond dus en weer is wat anders dan water.

Er zijn zes verschillende smaken verkrijgbaar; ananas, mango, lychee, granaatappel, guava en naturel.

x Bo

 

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

2 Reacties

  • Antwoord H. Rijkschroeff 23.08.2014 bij 18:00

    Ben een voorstander van natuurproducten, heb er wel eens eerder van gehoord maar waar is Foco Coconutwater verkrijgbaar?
    Dit zou ik graag willen weten.

    Vr. Groet
    H. Rijkschroeff

  • Laat een reactie achter