Food

GROENTEN EN LAMSRACK UIT DE OVEN

Een heerlijk gerecht van groenten en vlees uit de oven. De voorbereiding is kort, het heeft alleen wat gaartijd nodig in de oven. Ik ruim in die tijd dan meestal de keuken op zodat ik dat na het eten niet meer hoeft te doen. Twee vliegen in een klap!

Benodigdheden:

-lamsracks gemarineerd (bij de keurslager) -courgette
-prei
-uien
-paksoi
-mini tomaatjes
-paprika rood
-verse basilicum, koriander en tijm
-knoflook
-zout en peper
-2 platte ovenschalen

Verwarm de oven voor op 180 gr. Snijdt alle groenten (incl, knoflook) in blokjes, reepjes of rondjes net waar je zin in hebt. Doe deze in een ovenschaal en verdeel de verse kruiden erbij. Doe hierover de zout en peper. Meng alles met een flinke scheut olijfolie door elkaar. Leg de lamsracks in een ovenschaal, vet deze een klein beetje in op het punt waar ze op liggen. Zet de twee schalen in de oven en laat 25 min. garen. Vergeet niet de grove kruiden uit de groenten te halen.

NomNom x Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter