Fit

SPIJT ALS HAREN OP JE HOOFD

Mooie uitdrukking: spijt hebben als haren op je hoofd. Jammer dat ik dat deze week letterlijk heb ondervonden. Vorige week werd ik wakker met kolder in m’n kop. Mijn lange, blonde haren moesten eraf. Ik voelde me saai en standaard. Dus, chop chop, op naar Bo (zij is ook kapper) en de schaar erin. Een lekker ‘sportief’ kapsel moest het worden. Sowieso bruin, en doe dan ook maar lekker kort. De foto van prachtig model als voorbeeld die ik mee had op schoot.

MOOI ROOD IS NIET LELIJK

Ik had zelf een kleur uitgezocht, waarop Bo nog zei, wow, dat is rood! En inderdaad: mijn blonde coupe was omgetoverd tot een rode verschijning. OMG. Lang verhaal KORT: 4 kleuringen en 3 knipbeurten verder vermijd ik inmiddels alle spiegels. Het gevolg van mijn mega impulsieve actie werd duidelijk: ik wilde mijn lange haar weer terug. Ik wil altijd wat ik niet kan krijgen. Ik ben dom. Maar niet meer blond. Ha.

MAKE-OVER? GA SPORTEN!

Spijt is zo’n verloren emotie eigenlijk. Zonde van je tijd en energie. En denk hier eens over na: met sporten heb je nooit spijt. Je hebt juist spijt als je níet gaat. Je voelt je slecht als je nog zo’n overheerlijke roomtruffel in je mond steekt in plaats van je hardloopschoentjes uit te laten. Moraal van het verhaal: als je jezelf een make-over wilt geven, ga dan rennen. Dan heb je met een beetje geduld ook die make-over te pakken 😉

X Denise

(foto met uitdrukkelijke weergave van mijn gevoel)

KAPPER

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

1 Reactie

  • Antwoord Annette Modest 25.02.2014 bij 11:20

    Je wilt het misschien niet horen, maar ik vind het je prima staan ! Je moet altijd even wennen als je iets totaal anders hebt ! Dus… kijk gerust in de spiegel en heb geen spijt ! The New You 😉

  • Laat een reactie achter