Fit

THE ‘FUCK IT’ LIST

Een bucket list, een to-do lijstje, try before you die. Normaal gesproken ben ik niet van de goede voornemens en must-do’s, maar dit jaar begint het te kriebelen. Misschien is het mijn leeftijd en de vraag die mij wekelijks wordt gesteld: wanneer word jij nu eens zwanger? (rammelende eierstokken: nee) Maar deze week voel ik in ene de behoefte om me in te schrijven voor een marathon. Al bijna had ik me aangemeld bij Dance4Life, zij boden nog startbewijzen aan voor de New York marathon. Daarbij was echter meer de hoofdvraag hoe ik de bijkomende donatie bij elkaar moest sprokkelen, terwijl de hoofdvraag zou moeten zijn: trek ik het om 42 km te lopen? Daarover beraad ik me nu.

OUD WIJF

Wil ik dat, 4 uur hardlopen? Altijd heb ik gezegd dat ik dat nooit zou willen, dat 21 kilometer meer dan genoeg is. Maar nu de 21 van Egmond me zo makkelijk afgingen, kom ik erop terug. Wat een kik als het lukt. De weg er naar toe, de adrenaline van de eerste kilometers. Afzien, dat wordt het. Pijn, misschien. Ik twijfel. Maar eerlijk is eerlijk, ik word dit jaar 32. I feel the pressure.

Volgende week beslis ik. Dit najaar zou het moeten gebeuren. En welke marathon moet ik dan doen? Stel, je doet er maar 1 in je hele leven, welke run is de marathon der marathons? Ik hoor het graag.

X Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

5 Reacties

 • Antwoord Bianca 20.02.2014 bij 12:58

  Wow Denies! New York. Dat is toch super gaaf. Ik zou niet twijfelen maar doen. Kunnen daarna die eierstokken beginnen met klapperen 😉

 • Antwoord William 20.02.2014 bij 13:44

  De marathon van New York zou wel gaaf zijn!

 • Antwoord Edwin 20.02.2014 bij 13:47

  Hoi,

  Als ik het zo lees zou ik zeggen waarom niet? Ik denk dat met alle trainingen die je nu geeft en nog gaat geven de komende tijd je nog nooit zo fit bent geweest als nu! Ga ervoor en als je er dan toch 1 moet kiezen, dan toch maar New York, wereldstad, maar dat hoef ik jou niet te vertellen! Succes iig met wat je ook beslist!

  Gr Ed

 • Antwoord Kati1987 20.02.2014 bij 14:10

  Bregenz Marathon: Deze gaat door 3 landen (Oosterijk, Zwitzerland en Duitsland). Het is een prachtige rondje, je ziet de Bergen om je heen maar de route zelf is flat! AHet is ook niet zo een groote commerciele iets als New York. Door het feit, dat je door 3 landen gaat, heb je echt het gevoel dat je een marathon loopt 😉 Door mijn werk heb ik dagelijks met marathon lopers en marathon organisaties en timers te maken, en dit is een insider tip 😉 . Toch denk ik dat het niet echt erom gaat welke marathon je loopt maar dat je een marathon loopt. Wel leuk als je een persoonlijke relatie met een stad of omgeving hebt. Groetjes, Katrin

 • Antwoord Kati1987 20.02.2014 bij 14:36

  If you have a rock hart, your would love this:

  http://runrocknroll.competitor.com/

 • Laat een reactie achter