Food

VALENTINE MET HAPPY END

Het meest bekende lustopwekkende eten is toch echt de oester, chocola, eieren, champagne, honing en asperges. Dit staat vandaag dus allemaal op mijn boodschappenlijstje voor het Valentijn diner wat ik vanavond mijn geliefde voor ga schotelen

LIBIDO BOOSTER

Helaas is het nooit wetenschappelijk aangetoond dat deze hapjes een erotiserende werking hebben. Op internet is niet iedereen het daarmee eens. Oprah Winfrey en Dr. Oz houden de mythe absoluut in stand met hun ‘libidoboosters’ zoals pompoenzaden, watermeloen, knoflook en bananen.

WELK STOFJE VEROORZAAKT DIT?

Arginine is een semi-essentieel aminozuur. Dat wil zeggen dat het in bepaalde omstandigheden niet meer in voldoende mate kan worden aangemaakt door het lichaam (en dan essentieel kan worden). Onderzoek heeft aangetoond dat een verhoogde dosis van arginine zorgt voor langere en intensere orgasmen. In een overzicht met de meeste hoeveelheid arginine per 100 gram komen zaden, spaanse pinda’s in olie geroosterd en rauw (zonder zout), pistache noten (droog geroosterd met zout toegevoegd, kalkoenvlees en gebleekte hazelnoten tot absolute arganine bommetjes.

HAPPY END

Een romantisch diner met een happy end is dus eerder een kwestie van de juiste sfeer creëren. Ik zie het niet echt voor me om een gerecht te maken van oesters met daarover Spaanse pinda’s met als toetje een chocolade souflé met een vleugje asperge. Dat wordt dus vanavond de tafel mooi dekken, kaarsjes en rozenblaadjes uitstrooien…

HAPPY VALENTINE!

X Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter