Fit

SNEL FIT’S FAVORITES

Wij zijn snel en we zijn fit. Vinden het belangrijk in stijl naar buiten te treden en kijken dan ook altijd om ons heen om de leukste loopkleding te vinden. Op de foto boven zie je Reebok: dit gave jasje kwam we tegen bij Telstar. Sexy Back! De blauwe armyprint in combinatie met het gaas op de rug maken dit 1 van onze persoonlijke favorieten.

BRAZIL

Op Facebook kwamen we Leblon tegen. Blond als we zijn, voelden we ons gelijk aangetrokken tot het merk, en het leuke verhaal erachter. Leblon is opgericht door Céline en Marjolein, en vernoemd naar een trendy wijk in Rio de Janeiro. Model Céline woonde en werkte er jaren, en ontdekte dat Braziliaanse vrouwen het belangrijk vonden om er tijdens het sporten vrouwelijk uit te zien. De kwaliteit van de sportkleding uit Brazilië is van extra hoogwaardige kwaliteit. Gemaakt van Supplex, een stof die bestaat uit 92% polyamide en 8% Spandex, is de kleding van Leblon niet alleen superzacht, maar ook erg flatterend en vocht absorberend.

Maar wat ons natuurlijk direct opviel waren de leuke kleuren en prints. Onze favoriet is de green blue zebra leggings. Leblon is verkrijgbaar via hun eigen webshop.

1488025_441832705917417_280663925_n

DOWN UNDER

Vie Active vinden wij ook te gek. Dit Australische sportmerk kwamen we tegen op Instagram. Vie valt vooral op door hun trademark leopardprints. Het merk werd geboren uit de overtuiging dat fit en gezond zijn een bewuste keuze is en dat functioneel en fashion kunnen worden gecombineerd in 1 product. Noa, een triathlon-atleet, marathonrunner en personal trainer uit Bondi Beach werkte samen met sportfanaat Bryan aan een kledinglijn die vrouwen kon ondersteunen in al hun hobby’s.

Sheridyn-Sitting_large

 

Dus ladies, make sure you run in style!

X Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter