Fit

SNEL FIT STEUNT DE LINDA. FOUNDATION

WE DID GOOD!

In restaurant Fabels in Bergen werd gisteren (10-2-2014) voor het eerst in Nederland een benefietavond georganiseerd ten behoeve van de LINDA. Foundation. Een prachtig initiatief van de twee vriendinnen, Jeannette en Yadine. Denise en ik waren erbij, omdat wij het een gigantisch mooi gebaar vonden en graag een bijdrage wilden leveren.

De LINDA. Foundation is bestemd voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Zij steunen deze gezinnen door middel van tegoedbonnen. Alle kosten die het fonds maakt worden door Linda de Mol en uitgeverij Mood for Magazine zelf betaald, zo hebben donateurs de garantie dat hun gift uitsluitend gebruikt wordt voor de gezinnen die het moeilijk hebben.

image(4)

ROEKOEKOE

De avond bestond uit een vier gangen diner met wijnarrangement waar alle gasten een royaal bedrag voor betaalden. Kim de Boer (je bent haar toch nog niet vergeten van The Voice) zong een aantal nummers en speelde daarbij op haar piano. Er konden loten worden gekocht, waarvan de prijzen door Marijke Helwegen (duivenact/lipjes getuit, borstjes vooruit) werden verloot. Ik werd de trotse eigenaar van een door Linda herself gesigneerd boek, 100 cover kaarten en het column boek . De avond eindigde met een veiling met veel mooie kavels, waaronder die van ons. Snel Fit stelde namelijk twee uur persoonlijke hardlooptraining beschikbaar. En wie wil dat nu niet…Onze kavel leverde €400,- op (gelukkig was het ook nog eens een leuke jongeman!). Er is in totaal maar liefst €25.640,- opgehaald! Go LINDA.!

X Bo

 

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter