Fit

WHAT TO WEAR?

Wij blijven vrouwen. Een goede conditie hebben, lekker strak in ons vel zitten en een mooie tijd neerzetten is belangrijk, maar dat alles moet wel in stijl gebeuren. Dus shoppen we af en toe in de sportzaak naar de leuke sportoutfits.

Denise heeft op de foto een hele toffe tight met grafische print van Nike Performance aan. Hij zit lekker warm en goed strak om je benen. Want niks zo irritant als een broek die tijdens het lopen afzakt. Enige minpuntje vinden wij het ontbreken van een zakje op bil. Windjack: ook van Nike. Wij zijn fan van de combi grijs/paars.

Bijpassende schoenen vonden we ook. Of eigenlijk was het andersom, kleding koop je bij je schoenen. En op loopschoenen moet je zeker niet bezuinigen! Laat ze aanmeten bij een sportzaak die gespecialiseerd is in loopanalyse. Want iedereen loopt nu eenmaal anders. Onze partner Telstar, waar alle producten in deze blog vandaan komen, heeft een ruim aanbod in loopschoenen en maakt een uitgebreide analyse van je voeten.

Z.W.SHOES

Links zie je de Asics Gel-Kayano 20. Hardloopschoen voor hardlopers met een zwaar overpronerende (naar binnen) afwikkeling. De Asics Gel-Kayano 20 bevat zowel achterin als voorin de schoen dempende gel. Bovenop de gel bevindt zich nog een dempende tussenzool. Dit zorgt voor een maximale demping en comfort tijdens het lopen. En wat een comfort! Dit is wel echt een topper onder de loopschoenen. Hij zit als gegoten en is superlicht. En eigenlijk is het ook nog eens een mooi schoentje om te zien.

Saucony Guide 7                                                   

De Guide is het nieuwe paradepaardje van uberloopmerk Saucony. Ook deze schoen, met kekke kleurcombinatie, is voor hardlopers met een overpronerende afwikkeling. De Saucony Guide 7 bevat over de hele schoen een dempingssysteem  dat ongeveer dezelfde werking heeft als een tennisracket bespanning, dit demping systeem  heeft de naam  “Grid”. Dit systeem is in een speciaal foam  gezet waardoor de demping zachter en natuurlijker aanvoelt. Boven dit dempingssysteem is nog een extra laag schuim aangebracht voor een zachte afrol van de voet. De schoen zit behoorlijk stevig om je voet maar lijkt wel meer geschikt voor de iets bredere voet. Gelukkig is er naast de standaard breedte ook een smallere maat verkrijgbaar.

Hou onze website in de gaten voor de leukste sportieve fashion, wij zullen hier regelmatig over bloggen.

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter