Personal / Snel-fit

LONDON HOTSPOTS

the breakfast club hoxtonLONDON, OH HOW I LOVE YOU

Ga je binnenkort naar Londen, dan heb ik de perfecte London hotspots voor een relxate Sunday Breakfast voor je. Sowieso is deze wijk in het oosten van Londen de moeite meer dan waard: Shoreditch moet je zien! Eigenlijk moet je gewoon zorgen dat je de stad verkent vanuit Shoreditch, want het is sinds een paar jaar de hipste wijk van de stad. Toen ik er was hoorde ik dat in deze wijk de ‘Skinny Jeans Capital’ werd genoemd. Enfin, ik dwaal af. Waar hebben ze de lekkerste pancakes die ik ook gegeten heb?

HAPPY DAYS
In The Breakfast Club. Gelegen vlakbij Old Street, waan je je een beetje in de diner van Happy Days maar dan met moderne look.

london hotspotsEn inderdaad, ook hier werken alleen maar hipsters, die ongewassen haren en een baard van 2 weken er zeer cool uit laten zien. Ik bestelde de eerste dag een scrambled eggs met zalm (jammie!) en de tweede dag ging ik voor zoet: pancakes met bessen en heeeul veel Maple Syrup #nomnom.

Een fijne en relaxte sfeer en erg goeie bediening maken de entourage helemaal af.
 IN LONDON, YOU QUEUE

Voor een ontbijtje in The Breakfast Club moet je soms even geduld hebben, want ik ben er vaak genoeg langs gelopen toen er een lange rij mensen buiten, zelfs in de stromende regen stond te wachten. Ach ja, hij staat dan ook in menig toeristenguide. Alleen dat voel je niet hoor! Na je tijdige ontbijtje ga je snel de andere London Hotspots van Shoreditch bezoeken, want de wijk heeft meerdere leuke markten op zondag. Sowieso moet je naar de Sunday Upmarket, de markt op Brick Lane en als je daar toch in de buurt bent, bezoek dan zeker de Spitalfields Market (overdekt en vol met leuke hoedjes en wax coats). Voor je lunch kun je trouwens terecht in de Sunday Upmarket, want je kunt daar kiezen uit kraampjes met eten uit wel 15 verschillende- super exotische- landen.

Enjoy darlings!

THE BREAKFAST CLUB HOXTON
2-4 Rufus St
London, United Kingdom
+44 20 7729 5252

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

1 Reactie

  • Antwoord Kat 19.01.2014 bij 16:09

    Ik ben net in Shoreditch geweest, bedankt voor de tips! Leuk sfeer daar!

  • Laat een reactie achter