Personal / Snel-fit

achter de schermen bij nikkie plessen

Nikkie Plessen, 8 januari 2014 was de dag dat modechick  Nikkie Plessen haar nieuwe collectie fall/winter 2014 showde, en een show dat was het zeker. In de zaal van  Koninklijk Theater Carré werd de collectie getoond met Hans Klok aan haar zijde. Ik was gevraagd om samen met andere visagisten en het kappersteam van Pierôt make up en haar te verzorgen. Ik heb best wel naar deze dag toe geleefd want een show in de mooie zaal van Carré vind ik toch altijd weer super leuk en spannend!

Ik heb vooraf een moodboard gemaakt met allerlei verschillende clown make-ups.

MODELLEN ALS CLOWN

De opdracht voor ons, visagisten en kappers, was “Clownesk”. Dat is  best wel een uitdaging om clowntjes met een glamour uitstraling te creëren. Ik heb vooraf een moodboard gemaakt met allerlei verschillende clown make-ups. Zo kon Nikkie zelf kiezen wat ze het beste bij de collectie vond passen. Tijdens de voorbereidingen was de sfeer fantastisch achter de schermen en zorgde de mensen van het knusse Carré heel erg goed voor ons.

NIKKIE PLESSEN

Nikkie Plessen spreekt een breed publiek aan met een lijn die casual/trendy te noemen is. Met het ‘It’s all about magic’ thema mocht Hans Klok natuurlijk niet ontbreken. Hans verbaasde het publiek met verschillende acts uit zijn show ‘The New Houdini’ keer op keer met spectaculaire verdwijningen en  ontsnappingen. Tussendoor was er drie keer een catwalk show van Nikkie.  De show was een groot succes met mensen in het publiek als Wendy van Dijk en Fred van Leer. De stylist assisteerde Hans Klok bij één van zijn acts, wat leidde tot grote vreugde in het publiek. Gasten uit binnen- en buitenland  waren bij dit fashion event aanwezig. Super tof om te zien hoe Nikkie zich in redelijk korte tijd heeft ontwikkeld tot 1 van de grootste modemeisjes van Nederland. Haar collectie stond als een huis.

De meest kleurrijke visagiste van Nederland, Sonya Bloemhard, schrijft regelmatig als gastblogger voor Snel Fit. Zij zal je op de hoogte houden van de laatste fashion events waar zij als visagiste bij betrokken was.

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter