Snel-fit

halve marathon egmond, ready or not?

Halve marathon Egmond… niet mijn eerste en ook zeker niet mijn laatste. Na alle trainingen die ik de afgelopen maanden aan onze Snel Fit leden heb gegeven, zou je denken dat ik mij geen zorgen maak over de Egmond Halve Marathon aanstaande zondag. Maar toch zie ik er een beetje tegen op… Juist doordat ik anderen train, kom ik weinig aan mijn eigen training toe. En ook die 21km behaal ik dan niet. Vandaag bond ik mijn Saucony Omni’s dus maar even extra stevig onder de voeten en zette het op een lopen. Vanuit Alkmaar richting Heiloo, vervolgens Egmond aan de Hoef en weer terug. Bijna 18K telde het aantal kilometers. Gelukkig, ik heb het nog in de benen. Die laatste extra paar kilometers aanstaande zondag loop ik wel op karakter.

p1030276

Twee jaar geleden was mijn laatste halve marathon, ook de halve marathon Egmond. Wat had ik het zwaar. Wat een ROT eind. Gelukkig stonden mijn toenmalige Saucony collega’s 100 meter voor de finish en werd ik letterlijk door 1 van hen over de finish geloodst. Toen had ik niet genoeg getraind. Nu wel. Dus no excuses en gewoon doen.

De regenboog die ik vandaag tijdens de training in Egmond tegenkwam was vast een voorteken dat het helemaal goed gaat komen. Kom maar op dus!

X Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter