Fit

FIT & FUN IN 1 SCHOEN: NIKE LUNARGLIDE

Nike Lunarglide +5; deze hebben wij gespot in de Telstar Megastore in Alkmaar:

Voor wie?
Deze schoen past zich volgens Nike automatisch aan de voet aan en biedt extra ondersteuning. Een zogenaamde stabiele schoen, voor lopers met een neutrale tot lichte pronatie. Een fijn schoentje, want naast het feit dat ‘ie bijzonder licht en flexibel draagt, zorgt de dunne bovenlaag voor een aangename ventilatie tijdens het hardlopen. Maar nat zullen je voetjes niet worden, want deze Shield is waterafstotend en isolerend.

Wat nog meer?
Hou je van prints? Dan is deze hippe loopschoen zeker wat voor jou. Wij kozen voor de paarse variant, maar de schoen komt ook in 4 andere kekke kleuren. Wij voorspellen dat dit model van Nike een echte ‘hardloper’ wordt in de winkels. Laat je echter wel altijd uitvoerig adviseren door een gespecialiseerde sportzaak. Lopen op verkeerde schoenen kan leiden tot vervelende blessures. Middels een loopanalyse wordt bepaald welke schoen het beste bij je past.

Heb je dit model zelf ook? Laat ons dan weten wat je ervan vindt!

 

print

Comments

comments

Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

1 Reactie

  • Antwoord Ingrid 27.01.2014 bij 11:16

    Goede schoen niet geschikt voor lange afstanden en veel lopen per week. Ik spreek uit ervaring 3 jaar opgelopen en kreeg na van loop van tijd last van enkels en knieen doordat de schoen slapper van materiaal is en minder stabiliteit geeft.

    Gr Ingrid

  • Laat een reactie achter