Personal / Snel-fit

ALLSAINTS / A NEW FAVORITE

AllSaints; In Londen gespot, toen ik daar tijdens de feestdagen even een leuk shoppingtripje hadden met mijn lief. Wat een fijne winkel! Mijn vriend- gelukkig ook niet vies van een beetje mode- en ik hebben geloof ik alle filialen in Londen bezocht. Ik had namelijk een missie: het vinden van een leren (echt, geen fake!) legging. Ik vond hem hier!

allsaintsallsaints

Heerlijk sobere en stoere kleding, maar evengoed super vrouwelijk. Als je van unikleuren en grijs/zwart houdt, ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Daarnaast vind je er veel leer: de perfecte bikerjasjes (voor hem en haar), mooie jurkjes en rokjes en mijn geliefde leren legging.

Bij terugkomst raadpleegde ik natuurlik direct de website van deze fijne winkel. Yes! Een webshop, maar wat blijkt, in november 2013 openden ze een winkel in ons eigen Amsterdam aan de Heiligenweg. En ook in de Bijenkorf wordt het merk verkocht. TOP!

 

all-saints-amsterdam

Het Britse AllSaints Spitalfields bestaat sinds 1996 en is bedacht door Stuart Trevor en Kait Bolongaro. De naam AllSaints komt voort uit de initialen en de nickname van Stuart Trevor  (S.T.) oftewel The Saint.

www.allsaints.com

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter